Skylimit Trackday Spa Francorchamps 17 Juni 2015

24 Jun 2015 by Andy Jaenen share on facebook

Op 17 juni waren we weer te gast op Spa Francorchamps. Het mooie Ardennen circuit kreeg gedurende de hele dag zon over zich heen. Het was echt de hemel op aarde. Op het circuit was weer veel moois te zien. Hier een reportage met foto's door Lisa Linke.

blog

De oude pitlane straalt zoveel historie uit. In dit decor zijn tal van startfoto's gemaakt van F1 en 24 Uren wedstrijden. Deze keer konden de Skylimit klanten hiervan genieten. 

blog

De top van de Raidillon is elke ronde op nieuw een uitdaging. Je voelt de wagen licht worden en moet blind sturen. De downforce van een Radical RXC help natuurlijk met de wegligging op de top van de berg.

blog

De berg af richting Eau Rouge is ook elke keer een uitdaging. Voor een piloot is het steeds belangrijk om te focussen op de lijn onder aan Eau Rouge en niet naar de top van de Raidillon te kijken.

blog

Tegenwoordig is de top van de Raidillon behoorlijk breed. Vroeger was er geen marge voor fouten.

blog

Na de Raidillon is er de klim van de Kemmel. Een lange rechte lijn met een kleine knik naar links. Hier is vooral het vermogen van de wagen belangrijk.

blog

De eerste echte remzone na La Source is Les Combes.

blog

Een Ford Focus RS stormt de berg af richting de dubbele linkse van Pouhon.

blog

Een 991 Cup Porsche een een 996 van Bastiaans rijden richting de Bruxelles hairpin.

blog

Les Combes is zo'n typische bocht waar je de middelsector een beetje moet op offeren om een snelle exit te bekomen. 

blog

De laatste chicane van het circuit is veruit het langzaamste punt van het circuit. Hier moet je echt doseren alvorens je het rechte stuk op komt.

blog

Een RSR Clio rijdt richting Stavelot.

blog

D​e brede start-finish lijn richting La Source hairpin. 

blog

E​en knappe Ford Mustang in La Source hairpin.

blog

Met deze foto van on ze racetaxi met Jo Lammens aan het stuur sluiten we af. Alle foto's van Lisa Linke vindt u op www.skylimitphotos.be

share on facebook
Recent posts
Archive
Yokohama Performance Shop Geel Performance Shop Geel Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School drive differently GT3 Fahrertraining RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg GetSpeed phil bastiaans Grams Race Training Track Time
...LOADING...