Yokohama actie voor BELCAR 5 klasse

20 Dec 2016 by Andy Jaenen share on facebook

Racen kost veel geld, dat weten we allemaal. Eén van de zwaartste onkosten tijdens een race seizoen zijn steeds de banden. Daarom komt onze jarenlange partner Yokohama nu met een actie. Zoals u weet zijn banden "vrij" in het Belcar Endurance Championship. In de Belcar 5 klasse waar de toerismewagens tot 2500cc uitkomen werd er tot op heden vooral met semi-slicks gereden. 

blog

De maat die de meeste BMW's 325i gebruiken is 210/625 R17. Deze slicks zijn te bestellen in medium en hard compound voor 185€ excl BTW en milieu tax. Een prijs die zelfs goedkoper uitvalt voor full-slicks dan de semi-slicks die afgelopen jaar gebruikt werden. 

Indien ze besteld worden voor 6 januari 2017 worden ze in april geleverd, bij bestelling tussen 6 januari en 31 januari 2017 worden ze in mei geleverd.

blog

Daar waar de semi-slicks afgelopen jaar snelste rondetijden rond de 1'54" opleverden bewezen de Yokohama slicks vlot naar de 1'52" te gaan.  Dat bewees Bart Van Haeren recent met de QSR BMW tijdens de Race Promotion Night.

blog

Deze banden kunnen besteld worden via N.V. YOKOHAMA Belgium : +32 (0) 13 619 900

blog

Tot volgend jaar in de BELCAR 5 klasse waar de strijd tussen de BMW's en eventueel Mazda's weer hoog zal oplaaien! 

share on facebook
Recent posts
Archive
Yokohama Performance Shop Geel Performance Shop Geel Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School drive differently GT3 Fahrertraining RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg GetSpeed phil bastiaans Grams Race Training Track Time
...LOADING...