Winterstop is voor sissies! Skylimit Events gaat gewoon door tijdens de winter!

20 Nov 2018 by Andy Jaenen share on facebook

Ook tijdens de wintermaanden blijven wij trackdays aanbieden! Zo zijn er trackdays voorzien op 8 december, 19 januari en 23 februari, telkens op een zaterdag. De ervaring leert ons dat het best wel fris kan zijn maar we hebben in ons 18 jarig bestaan slechts 3x een trackday moeten annuleren wegens sneeuwval, dus global warming heeft zo zijn voordelen ;) 

blog

Naar 2019 toe doen we een kleine aanpassing in het tijdschema van de normale trackdays in Zolder. Zo zullen er sessies zijn van 1 uur zoals voorheen maar ook van 2 uren. Hierdoor verminderen we het aantal onderbrekingen tijdens een dag en verloopt het vooral vlotter voor de mensen die een hele dag komen rijden. Voor diegenen die slechts 1 uurtje boeken per keer blijft deze mogelijkheid.

blog

De rest van onze dagen in 2019 komen spoedig online. We gaan opnieuw zowel naar Zolder, Spa-Francorchamps, de Nürburgring Nordschleife als Zandvoort. 

blog

See you at the racetrack!

share on facebook
Recent posts
Archive
Yokohama Performance Shop Geel Performance Shop Geel Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School drive differently GT3 Fahrertraining RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg GetSpeed phil bastiaans Grams Race Training Track Time
...LOADING...