Performance Shop Geel & PSG Carbon : de trackday & BMW specialisten!

11 Feb 2019 by Andy Jaenen share on facebook

Je rijdt graag op het circuit, neemt regelmatig deel aan trackdays en botst steeds op onbegrip bij uw concessiehouder omdat uw remmen sneller slijten dan normaal. Dan is het tijd om uw wagen te laten verzorgen bij een specialist, iemand die met u mee denkt. Een mooi voorbeeld is Performance Shop Geel. 

blog

Veel klanten van PSG zien we reeds terug tijdens de Skylimit Trackdays. Vandaar het idee om een beetje samen te werken.

blog

Rijders met een Skylimit Events Lidkaart krijgen 10% korting als je modificaties laat aanbrengen op uw wagen.

blogblog

U kan bij Performance Shop Geel terecht voor alle onderhoud en herstellingen van wagens. We zijn gespecialiseerd in BMW in het algemeen, en de ///M modellen in het bijzonder. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten, en veelal met originele onderdelen. Voor alle onderhoud en herstellingen worden de specificaties en normen van de constructeurs gerespecteerd. We beschikken over een uitgebreide stock van allerhande onderdelen en oliën. Omdat we erg gesteld zijn op kwaliteit, werken we voornamelijk met Castrol olie en originele BMW olie. Op verzoek van de klant kan er echter voor een ander merk geopteerd worden.

De kennis en infrastructuur van Performance Shop Geel beperkt zich niet tot het noodzakelijke voor een routine onderhoud. We beschikken bijvoorbeeld ook over gespecialiseerd materiaal voor het vervangen van allerhande ophangingsrubbers, en we hebben de nodige kennis en ervaring om bijvoorbeeld een koppeling te vervangen, scherpe nokkenassen te monteren, of een motorswap te doen. Als autoliefhebbers, werken we steeds met het nodige respect voor de wagens van onze klanten. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en degelijkheid.

blogblog

Een andere specialiteit bij PSG is hun Carbon afdeling! 

blog

Ook voor de aftermarket carbon onderdelen is er een 10% korting voor onze leden én een gratis montage.

blog

meer info : https://www.performance-shop-geel.be/home/nl/

Je kan PSG ook terugvinden op het circuit met een stand tijdens de volgende trackdays : 

24 maart Trackday Zolder

21 april Trackday Spa Francorchamps

28 april Super Sunday Zolder

7 juli Super Sunday Zolder

10 november Super Sunday Zolder

De PSG stand zal vlak bij de Skylimit administratie te vinden zijn.

share on facebook
Recent posts
Archive
Yokohama Performance Shop Geel Performance Shop Geel Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School drive differently GT3 Fahrertraining RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg GetSpeed phil bastiaans Grams Race Training Track Time
...LOADING...